Om os

Kontakt

Gylden Media er altid klar på et uforpligtende møde. Ring og hør mere om hvad vi kan gøre for netop din virksomhed på 30 66 30 02

 

Om Gylden Media

 

  • Gylden Media´s målsætning er kundernes succes.

 

  • Vi ønsker at være din professionelle sparringspartner indenfor markedsføring og hermed bidrage til at din målsætning opnåes.
  • Vi arbejder med et værdigrundlag, der bygger på; tillid, respekt, imødekommenhed og samarbejde.
  • Vi tilbyder medie- og markedsføringsrådgivning på et personligt plan.

 

Samarbejdspartner Handl-Lokalt.dk

 

 

Vi samarbejder sammen med Handl-Lokalt.dk, hvis formål er at hjælpe lokale butikker til at opnå en større online synlighed. Det skal være nemt at vælge lokalt. Handl-Lokalt.dk har sat sig for at udvikle en online platform, hvorpå forbrugere kan søge efter de produkter, som forhandles lokalt.

Se mere på www.Handl-Lokalt.dk

Rådgivning

Gylden Media kan rådgive dig i forbindelse med markedsføring af din virksomhed - med vores hjælp sparer du både penge og tid, som du kan bruge på dine kunder og familien i stedet.

Startpakke

Startpakken indeholder et møde hvor vi bl.a. giver jer gode råd om virksomhedens marketing. Samt en introduktion til nogle gode værktøjer i kan bruge i jeres markedsføring.

 

Online medier

Markedsføring er ikke, hvad det har været.

Online medier fylder mere og mere, og det kan være svært at overskue og udnytte de mange nye muligheder. Gylden Media kan guide dig sikkert igennem mediejunglen.

Michael Gyldenstrand

Søren Lylloff

Line Houlind

 

Gylden Media ApS

Energivej 9,1, 4690 Haslev

 

Tlf 30 66 30 02

 

E-mail: info@gyldenmedia.dk

 

CVR 34 58 95 85