Foredrag

Michael Gyldenstrand

Rådgivning

Gylden Media kan rådgive dig i forbindelse med markedsføring af din virksomhed - med vores hjælp sparer du både penge og tid, som du kan bruge på dine kunder og familien i stedet.

Foredrag om markedsføring, facebook, google, krisekommunikation og kriseledelse.

 

Det er vigtigt at have et klart formål eller en plan for hvilken retning man vil gå med markedsføringen.

 

Alt for mange virksomheder kører deres markedsføring uden at have klarlagt en plan eller et formål. Det resulterer ofte i, at virksomheden ikke ser nogen positiv effekt i forhold til deres kunder eller omsætning.

Gylden Media går ind ”under huden” på jer med det klare formål at finde den helt rigtige løsning for jer. Der er mange faldgruber i alle de markedsføringsmuligheder, der findes i dag. Det er her, vi kan guide jer igennem.

Vi hjælper jer til at blive klogere på, hvad de forskellige medier betyder, og hvad der kan gøre en forskel for jer samt hvordan vi får synliggjort jeres virksomhed på print og online.

Ved et foredrag får du blandt andet indsigt i:

• Forskelle, stærke og svage sider ved de forskellige medier

• Hvordan bruger og kommunikerer vi på de forskellige sociale medier. Krisekommunikation og kriseledelse

• Hvordan bruger du de forskellige medier i din markedsføring

• Hvad man skal gøre – og ikke gøre

• Hjemmesider - hvordan ser/finder mine kunder mig? Søgemaskine

optimering, Google Adwords osv.

• Gratis markedsføring!

Foredraget er rettet imod alle der, uanset virksomhedens størrelse, har indflydelse på virksomhedens markedsføring. Det kan også være ansatte, som kommer ud til kunderne, hvor de overser købssignaler. Alle ansatte er jeres levende markedsføring i marken.

Prisen for et foredrag er individuelt og kan vare i alt fra 30 min. til et kursus over et par dage. Program og indhold tager altid udgangspunkt i jeres behov.

Kontakt Gylden Media, hvis i er interesseret, så kommer vi ud til din virksomhed.

Søren Lylloff

Startpakke

Startpakken indeholder et møde hvor vi bl.a. giver jer gode råd om virksomhedens marketing. Samt en introduktion til nogle gode værktøjer i kan bruge i jeres markedsføring.

 

Line Houlind

Online medier

Markedsføring er ikke, hvad det har været.

Online medier fylder mere og mere, og det kan være svært at overskue og udnytte de mange nye muligheder. Gylden Media kan guide dig sikkert igennem mediejunglen.

Kontakt

Gylden Media er altid klar på et uforpligtende møde. Ring og hør mere om hvad vi kan gøre for netop din virksomhed på 30 66 30 02

 

 

Gylden Media ApS

Energivej 9,1, 4690 Haslev

 

Tlf 30 66 30 02

 

E-mail: info@gyldenmedia.dk

 

CVR 34 58 95 85